Sisteme fotovoltaice

Compania noastra

Înfiintata în 1992, SC ELMIS SRL este o firma cu capital privat integral românesc ce isi desfasoara activitatea în domeniul instalatiilor electrice.

 

Sisteme fotovoltaice

Solutii electrice pentru lumea ta

Instalarea panourilor fotovoltaice este realizata de tehnicieni certificati si experimentati care respecta cele mai stricte standarde de siguranta. Ne angajam sa va oferim un sistem fiabil si durabil, care sa va furnizeze energie curata pe termen lung.

Viziunea noastra

Ne dorim sa fim lideri in industria instalatiilor electrice, oferind solutii inovatoare si sustenabile pentru clientii nostri. Viziunea noastra este de a contribui la crearea unui viitor mai eficient energetic si mai sigur prin intermediul tehnologiei avansate si al expertizei noastre.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri servicii de instalatii electrice de cea mai inalta calitate, bazate pe principii de integritate, siguranta si inovatie. Ne angajam sa raspundem nevoilor clientilor nostri, sa contribuim la dezvoltarea comunitatilor in care operam si sa promovam utilizarea responsabila a resurselor energetice.

Despre noi

"Energie. Expertiza. Eficienta"

Compania noastra este o prezenta de incredere si de inalta calitate in industria instalatiilor electrice. Cu o experienta bogata si o echipa de specialisti dedicati, ne concentram pe oferirea de solutii electrice sigure, eficiente si inovatoare pentru o gama variata de clienti si proiecte.

 

ELMIS

Panouri fotovoltaice

Elmis este partenerul dumneavoastra de incredere in ceea ce priveste solutiile de energie solara. Cu o pasiune pentru tehnologia curata si angajamentul nostru pentru sustenabilitate, oferim servicii complete de proiectare, instalare si intretinere a panourilor fotovoltaice.

Pe lângă instalare, oferim și servicii de întreținere și monitorizare a sistemului pentru a ne asigura că funcționează la capacitate maximă. Suntem aici pentru a vă oferi suport și asistență pe tot parcursul duratei de viață a sistemului dumneavoastră de panouri fotovoltaice.

0 %
Proiectare Personalizata
0 %
Instalare Profesionala
0 %
Monitorizare si Mentenanta
0 %
Integrare în Rețeaua Electrică

ELMINS

Cere o oferta

Sunteti in cautarea solutiilor eficiente in ceea ce priveste instalatiile electrice? Solicitati acum o oferta personalizata de la noi si descoperiti cum putem aduce expertiza noastra in serviciul dumneavoastra