Despre noi

Compania noastra

Înfiintata în 1992, SC ELMIS SRL este o firma cu capital privat integral românesc ce isi desfasoara activitatea în domeniul instalatiilor electrice.

 

Despre noi

Cateva cuvinte despre noi

Dispunem de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. (electricieni autorizati ANRE, responsabil tehnic cu executia, responsabil managementul calitatii)

Viziunea noastra

Ne dorim sa fim lideri in industria instalatiilor electrice, oferind solutii inovatoare si sustenabile pentru clientii nostri. Viziunea noastra este de a contribui la crearea unui viitor mai eficient energetic si mai sigur prin intermediul tehnologiei avansate si al expertizei noastre.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri servicii de instalatii electrice de cea mai inalta calitate, bazate pe principii de integritate, siguranta si inovatie. Ne angajam sa raspundem nevoilor clientilor nostri, sa contribuim la dezvoltarea comunitatilor in care operam si sa promovam utilizarea responsabila a resurselor energetice.

Despre noi

"Energie. Expertiza. Eficienta"

Compania noastra este o prezenta de incredere si de inalta calitate in industria instalatiilor electrice. Cu o experienta bogata si o echipa de specialisti dedicati, ne concentram pe oferirea de solutii electrice sigure, eficiente si inovatoare pentru o gama variata de clienti si proiecte.

 

Elmis

Serviciile noastre

Calitatea este fundamentul muncii noastre. Utilizam doar echipamente si materiale de inalta calitate, iar echipa noastra de tehnicieni si electricieni este bine instruita si certificata pentru a asigura executia corecta a fiecarui proiect. Siguranta este o prioritate si ne angajam sa respectam cele mai stricte regulamente si proceduri pentru a preveni orice incidente.

Executie si proiectare de linii electrice

Executie si proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV- 20kV, posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV, statii de medie tensiune, precum si partea electrica de medie tensiune a statiilor de inalta tensiune

Incercari de echipamente

Incercari de echipamente si instalatii electrice de joasa si medie tensiune;

Proiectare si executare de instalatii electrice

proiectare si executare de instalatii electrice exterioare/interioare pentru incinte/constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4 kV.

Montare de contoare de masurare a energiei electrice.

Elmis

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati