Produse si servicii

Elmis

Serviciile noastre

Calitatea este fundamentul muncii noastre. Utilizam doar echipamente si materiale de inalta calitate, iar echipa noastra de tehnicieni si electricieni este bine instruita si certificata pentru a asigura executia corecta a fiecarui proiect. Siguranta este o prioritate si ne angajam sa respectam cele mai stricte regulamente si proceduri pentru a preveni orice incidente.

Executie si proiectare de linii electrice

Executie si proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV- 20kV, posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV, statii de medie tensiune, precum si partea electrica de medie tensiune a statiilor de inalta tensiune

Incercari de echipamente

Incercari de echipamente si instalatii electrice de joasa si medie tensiune;

Proiectare si executare de instalatii electrice

proiectare si executare de instalatii electrice exterioare/interioare pentru incinte/constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4 kV.

Montare de contoare de masurare a energiei electrice.

ELMIS

Panouri fotovoltaice

Echipa noastra de experti in energie solara va ajuta sa faceti trecerea la o sursa de energie regenerabila, economisind bani si reducand amprenta de carbon. Proiectam sisteme personalizate care se potrivesc nevoilor dumneavoastra specifice si caracteristicilor locatiei. Cu cele mai recente tehnologii si panouri fotovoltaice de inalta eficienta, va putem asigura ca veti obtine randamente maxime de energie solara.

0 %
Proiectare Personalizata
0 %
Instalare Profesionala
0 %
Monitorizare si Mentenanta
0 %
Integrare în Rețeaua Electrică